Resultaten Innovatieversneller Rivierenland in de etalage

De Innovatieversneller Rivierenland is een versnellingsprogramma, gericht op burgercoöperaties, MKB-bedrijven en familiebedrijven die werken aan duurzame innovaties, waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. De eerste editie van dit programma werd op 3 november afgerond. Tijdens een zogenaamde ‘showcase day’ presenteerde de deelnemers de behaalde resultaten in het Groene Huis in Zaltbommel.

Stefan van Tongeren, S-TEC: “Wij hebben tijdens het programma veel bereikt; focus op businesscase, versnelling in ontwikkeling en betrekken van stakeholders, succesvolle acquisitie. Maar ook inspiratie en het met elkaar doen! Kortom, een goede snelkookpan met succesvolle uitkomst”.

Willem Posthouwer, wethouder Gemeente Zaltbommel: “ Één van deelnemers heeft ontdekt dat de markt voor zijn product veel groter is. Zij hebben  een potentiële grote klant gevonden. Daarmee kan in één klap een veel groter verschil gemaakt worden.”

Nanette van Dishoeck van Het Groene Huis: “We streven hier naar duurzaam leven en ondernemen. Dit innovatieversnellingsprogramma legt concreet verbindingen tussen ondernemers die daarmee bezig zijn. Het is zo leuk om de groene bubbel in regio Rivierenland te zien groeien en daar onderdeel van te zijn”

Geef je op voor de volgende innovatieversneller

Wil jij ook de ontwikkeling van jouw bedrijf of product versnellen? De voorbereidingen voor de volgende editie van de Innovatieversneller zijn in gang. In een programma van drie maanden wordt er met workshops en onder begeleiding van coaches en experts gefocust op marktvalidatie en het zoeken naar de juiste ‘problem-solution fit’.

De Innovatieversneller Rivierenland wordt in opdracht van de Regio Rivierenland en FruitDelta Rivierenland uitgevoerd door YesAndMore in samenwerking met Het Groene Huis Zaltbommel. Verschillende RES-partners zijn en worden betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het programma, zoals Gebiedscoöperatie Rivierenland, Logistic Valley Rivierenland, VNO-NCW, LTO, S-TEC, gemeenten, Regio Rivierenland, FruitDelta Rivierenland, provincie Gelderland, GEA en regionaal bedrijfsleven.

Ondernemers kunnen zich nu aanmelden voor de interesselijst via de website.

Deel dit bericht: