Nieuwjaarsbijeenkomst Jong RES voor alle jongeren

Ben jij jong en wil je een avond meepraten over de energietransitie in Oost-Nederland? Doe dan mee! Op 13 januari organiseert Jong RES Oost een Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle jongeren in Gelderland en Overijssel. Ook jongeren uit Rivierenland zijn van harte welkom. De online bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur.

Programma

Het belooft een inspirerende avond te worden. Eén van de gasten is Ruben Havertz van Zustainabox. Hij is één van de jonge klimaathelden van de Jonge Klimaatbeweging. Met zijn duurzame webwinkel Zustainbox brengt hij duurzame producten aan de man. Hij vertelt over wat hem motiveert en over de visie van zijn eigen onderneming.
Sanne de Boer schreef het boek ‘De energietransitie uitgelegd’. Zij neemt de deelnemers mee in de wereld van de energietransitie. Wat komt er allemaal bij kijken? En hoe pakken we het aan. Sanne maakt de energietransitie makkelijk en voor iedereen.
Tussen de presentaties gaan de deelnemers aan de slag met een aantal stellingen rondom het klimaat en energietransitie. Zo behandelen we een aantal belangrijke thema’s.
En voor diegene die het leuk vinden om verder te praten is er een ‘digitale nazit’.

Aanmelden en vragen

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via dit formulier en neem je vrienden mee!
Heb je vragen? Mail dan naar Anne Bolster, coördinator Jong RES: oost@jongresnederland.nl.

Zie ook:

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel Jong RES Oost (pdf)
Programma Nieuwjaarsborrel (pdf)
Jongeren positief over windmolens en zonnevelden in hun omgeving
Factsheet Jongeren en energietransitie Rivierenland (pdf)

Klimaatdialoog Jong RES

Deel dit bericht: