Geef om Gelderland: RES Webinar

Ben je van plan mee te praten over natuur en landschap in de Regionale Energiestrategie (RES) in jouw regio? Dan is het handig om goed beslagen ten ijs te komen. Via het webinar ‘Zo vergroen je de RES’ geeft Natuur en Milieu Gelderland jou handreikingen waarmee je kunt aansturen op een zo groen mogelijke uitvoering van de energietransitie.

Bij de webinar komen twee gastsprekers aan het woord. Gerben de Vries van Natuur en Milieu Utrecht is mede-auteur van de handreiking ‘Natuur & Landschap in de RES’. Deze handreiking is begin oktober gepresenteerd aan alle regio’s en gemeenten. Gerben geeft aan hoe je je voordeel doet met de handreiking als je meepraat over de RES in jouw regio. Daarnaast zal Otto Hettinga van Energierijk Voorst aan het woord komen. Hij vertelt op welke manier de betrokkenheid van een lokale energiecoöperatie goed kan uitpakken voor natuur en landschap.

Wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu hier gratis aan >

Wanneer: Dinsdag 27 oktober, 19.30 – 20.30
Voor wie: Iedereen die een bijdrage zou willen leveren aan de RES om het eindresultaat zo groen mogelijk te maken
Waar: Online via Zoom (aanmeldlink wordt toegestuurd bij bevestiging aanmelding)
Deelname: Gratis

Geef om Gelderland is de nieuwe leerschool van Natuur en Milieu Gelderland. In dit programma hopen we onze leden nieuwe kennis en inspiratie te geven. Meer weten over Geef om Gelderland? Lees hier meer over het programma en de komende activiteiten.

Datum

27 oktober 2020
Expired!

Tijd

19:30 - 20:30

Kosten

Gratis

Locatie

Zoom

Organisator

Natuur en Milieu Gelderland
Website
https://www.natuurenmilieugelderland.nl