Innovatieversneller Rivierenland kans voor innovatieve ondernemers!

RES FruitDelta Rivierenland is op zoek naar start-ups, burgercoöperaties, innovatieve MKB-bedrijven en familiebedrijven die werken aan duurzame innovaties die bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde leefomgeving én serieus willen groeien. 

Na een succesvolle eerste editie van de Innovatieversneller Rivierenland kunnen startende ondernemingen en mkb die zich bezighouden met thema’s op het gebied van duurzaamheid zich vanaf nu weer inschrijven voor één van de versnellingsprogramma’s die starten in 2023. Gedurende drie maanden wordt de onderneming door middel van workshops, persoonlijke begeleiding en coaching klaargestoomd om te groeien. Inschrijven kan tot 7 maart 2023 via de website van Innovatieversneller Rivierenland.

Een inspirerend en prikkelend programma voor de versterking van de regio
In het afgelopen jaar heeft de eerste editie van de Innovatieversneller Rivierenland plaatsgevonden met acht deelnemende bedrijven. De deelnemers hebben in een korte tijd veel progressie geboekt en ook mooie resultaten behaald. Zelf typeren zij het programma als “inspirerend” en “prikkelend”. Vooral de onderlinge verbinding vonden ze inspirerend en bovendien van toegevoegde waarde voor het duurzame ecosysteem van de regio.

“Wij hebben door het Innovatieversnellingsprogramma in een korte tijd goede focus kunnen leggen op de doorontwikkeling van onze business case, dat heeft geleid tot succesvolle acquisitie! Nieuwe opdrachtgevers dus. Daarnaast veel inspiratie opgedaan door met elkaar in een snelkookpan te zitten! Op naar de volgende kooksessie!” ~ Stefan van Tongeren, S-TEC.

Innovatieversneller Rivierenland biedt verschillende programma’s
De Innovatieversneller is een versnellingsprogramma, gericht op start-ups, burgercoöperaties, innovatieve MKB-bedrijven en familiebedrijven die werken aan duurzame innovaties, waarvan het product of de dienst zich nog in de ontwikkelingsfase bevindt. Ondernemers kunnen zich via de website https://innovatieversnellerrivierenland.nl/  aanmelden voor de interesselijst of direct voor een traject.

Deel dit bericht: